Скандалозно! Нашата претставничка на Евровизија го исфрли македонското знаме? (ВИДЕО)

119

Скандалозно поведение на нашата претставничка на Евровизија, Андреа Коевска? Гаф? Неснаоѓање?

Видеото на ТВ21 од една фотосесија на нашата Андреа, за жал, не остава многу простор за двоумење.Откако прво се слика со македонското знаме, државниот симбол на земјата што ја претставува на Евровизија, таа буквално го фрла знамето на земја, за да се фотографира без него.

Разбирливо е ако од неа е побарано да се фотографира и без знамето, но немало ли начин некој да пријде и достоинствено да го преземе, а не Андреа вака да го џитка?

На Андреа сите ѝ посакуваат успех, но од македонската делегација се бара и објаснување и одговорност за овој крајно непристоен и скандалозен гест.