БОМБА! Во библиотека во Русија се чува докумет од 7 ми век со кој Русите се претставуваат дека се потомци на древните македонци и го зборуваат македонскиот јазик! Руската патријахиња олга била покрстеба во охридската архиепископија

Нема опис за фотографијата.

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа