Албанец за почит! Јас не сум Каракачанов Јас сум Македонија вели ЏЕВАТ ИСЕНИ и заслужува со големи букви да биде пишан!

Јас не сум Каракачанов

Јас сум Македонија
Се ова е игра на ЕУ, 30 години не секса со Грциве, сменивме име и се што сака. Сега на сцена се Бугариве, но Бугарија неможе никогаш да уценува на своја глава ако насоките не и ги дава ЕУ. Европската унија е појак отров и од Ковид, а Македонија е само центар за перење на пари, е тоа е кога странците ке ти ги симнат пампурките до колена.
Ние сме држава, и затоа под итно да се врати:
1. Воен рок
2. Средно полициско образование
3. Затвор и конфискација на имот на сите функционери
4. Јавно да се изнесат сите тие што поседуваат бугарски пасоши и државјанство, нека се истакнат јавно.
Убеден сум дека ќе се врати довербата кај граѓаните ако сите кои биле до сега во функција се разрешат и се стави вистински професионален и образовен кадар, ако сакаме праведна држава затоа што вака се ке отиде во бестрага.
Да се врати назад перспективата во земјоделието и тој кој што има имот во село а воопшто не го работи да плака дупло данок, а не да доаѓа во град и да пуши џоинг.
5. Шпијуните кои работат за други држави а против својата држава јавно да се произнесат и да се обелоденат кои се, поточно кои функционери работат за странски служби.
Има многу
Оваа е моја Македонија, твоја и на сите тие што ја чувствуваат како своја држава.

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа